Friday, 28 October 2011

Review Blog : Blog Begins At Forty.

Assalamualaikum and hello :)

Lepas solat Subuh pagi tadi, saya decide tak mahu tidur, Subuh kat sini awal dalam pukul 430++ pagi fenomena tidur balik after Subuh tuu sangat normal. So jangan cakap saya anak dara tak senonoh ye hehee :B ..jadi nak study tapi tangan dan mata tak mahu bekerjasama lalu saya pun terbuka laa blogger dashboard. aiseh =.='

Jalan punya jalan punya jalan.. saya tersinggah dekat blog Hidup Itu Indah then tengok bloglist dan ternampak ada satu tajuk blog yang menarik perhatian.. Blog Begins At Forty..

Dalam hati saya macam, ada eh pakcik umur 40+ pun nak blogging lagi. cool gile~ so saya pun buka, dan dihidangkan dengan...


Saya macam, "apakah ini?"

Scroll.. scroll.. dan scroll lagi.. tibe-tibe saya macam tibe-tibe tergelak sorang-sorang dekat ruang tamu time housemates lain tengah tidur..

Pakcik Gedek memang sempoi. Expression muka beliau sama je setiap gambar. Setiap gambar pulak ada kekreatifan dia sendiri then nanti ada description yang sengal-sengal belaka.



Boleh pulak dia dan anak-anak buat expression muka yang sama je. sempoi habis~


So boleh laa mari ramai-ramai pecahkan perut bergelak ketawa dekat blog uncle ni. Tapi warning ; sekali buka nanti addicted tau. So, click at your own risk :)

**saya dah addicted.. pagi tadi dah habis tengok untuk archive bulan Oct, Sept dan Aug. So better stop untuk study sekarang!

7 comments:

anamizu said...

uncle gedek mmg stylo! hehe
kelakor je bile tgk gambar2
kat entry2 uncle..smue muke
die seriyes je..hehe



luv,
cik ana

aimie amalina said...

kekekeke
sempoi gilerr ahhh
cool jek

hehehe



yan dok mesir ke?
amik medic ehh
weeee..sgt hebat lah..
stdy ajen2 taw =]

Yayan. said...

ana : aah muke seposen je semua hihihi~

aimie : aah sengal kan pakcik gedek. :D

yup dah 3rd year sudahh. tq aimie :)

Ujie said...

bagus la dia..better late than never!
nak pi jenguk dia la..

Yayan. said...

jenguk kak ujie jangan tak jenguk :p

mas saari said...

salam perkenalan dari blog uncle gedek...

memang addicted baca blog uncle ni, akak hari2 mesti mau!!

Scarlett O'Hara said...

Memang dah addicted pun tapi worth it.