Saturday, 22 October 2011

Mood Study.

Assalamualaikum and hello all :)

Tiba-tiba malam ni rasa takde mood nak study. Jenuh laa saya ulang banyak kali tajuk Neoplasms of Thyroid Gland tuu banyak-banyak kali tapi satu benda pun macam taknak masuk je. Sedih ;( banyak lagi lectures yang tak cover lagi. Kalau jadi situasi macam ni, macam mana nak buat ye?

Jelesnya bila tengok housemates yang tunduk tekun menghadap buku dari tadi tanpa berhenti. Arghhh bila saya nak jadi macam tuu? T.T


Saya bukan macam dia yang boleh stady tanpaa henti. Good job Citah! 

Oh, meet Citah (gambar di atas yang tengah bajet rajin stady tuu). Dia haiwan peliharaan saya selain Zibu. Citah ni peneman saya di meja stady. Zibu pulak peneman saya time tengah tidur malam. 

Meh saya perkenalkan Zibu pulak, nak? 
Kena tengok dalam bilik laa Zibu tengah buat ape...


Huh? Dua-dua ekor tengah stady.. Alahaii bagusnyalaa saya punya pets ni.

Jadi ape lagi tuan mereka pun haruslah stady juga. 

Aja aja hwaiting! 
sambil buat ala-ala comel macam heroin drama Full House tuu..



2 comments:

NuraienZ said...

cara nak study just follow ur way jgn ikut org... setiap org cara study dia berbeza so.. jgn tension-tension... k gud luck..

Yayan. said...

Nuuraienz : thank you :)