Monday, 25 April 2016


Assalamualaikum wbt

I am feeling nervous
Throughout my (almost) 25 years of living
This is my first time
To work

Not as a doctor

I decided to work part time at a restaurant
Well i have to earn my living
Takleh la nak menghabiskan beras je kan kat rumah

Wish me luck!

I wonder the nervousness must be double or triple when i ll jstart my housemanship


Friday, 15 April 2016


IAssalamualaikum wbt

I am becoming a huge fan of one night two days, well i was always a fan of that show. But i was not as obsessed as i am right now. Blame all the free time that i have. *sigh*

Every week, on sundays, tak sabar nak tunggu keluar episod baru. Laptop rosak dan internet rumah tak laju so kena depend on the episodes uploaded by KBS World youtube channel. Tengok youtube dekat phone sangat laju haha.

Well, one of the reason why i like 1N2D is because of the travelling part. They always visit pretty places. 

I never thought of hiking before, but because of 1N2D one of my to-do-list nowadays is to hike and enjoy the nature.
I even ada rasa nak pergi panjat bukit larut lagi sekali, eventhough i hated it so much masa sekolah dkt mrsm taiping dulu. Lol.

Other than the travel part, the main reason 1N2D is so addictive is because that show is so funny, like seriously! The members have lots of chemistry together. 
I felt so sad when kim joo hyuk left the show, how can he felt he is a burden to the show? 

I don't even know why i am rambling about 1N2D here, but i need somewhere to rant about my current obsession. 


Till then, bye!

Monday, 11 April 2016


i had a dream last night
It felt so real

I dont usually dream at night
And when i do, i rarely remember

Last night
It felt so real

My heart aches when i woke up
And i am asking myself
Why is it only a dream?

How i wish for it to be the reality


Wednesday, 6 April 2016

Generation gap

Assalamualaikum wbt

Baru je baca wall dr Harlina. 
Tentang teguran beliau pada usahawan online

Apa yang memeranjatkan saya ada warga facebook yang komen di post tersebut
Mengkritik dr har dengan bahasa yang tak sopan

Mana pergi budi bahasa kita 
Hanya kerana dia tak ada di depan kita, tak semestinya kita boleh tulis apa sahaja di kepala

Haihh, saya selalu culture shock tengok komen komen di facebook
Semua nak tunjuk pandai, lupa budi bahasa. Lupa macam mana nak menghormati orang yg lebih tua dan berpengalaman

Generasi muda sekarang senang sangat bertindak ikut perasaan. Suka hati je kononnya nak bagi 'my two cents'


I hope this world will be filled with more positive vibes. 

Seriously, we desperately need some positivity in our society. 

Bila orang bagi teguran, don't just jump to conclusions. Fikir dulu from his/her perspective before you give any comments.