Monday, 24 October 2011

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Assalamualaikum and hello all :)

Salah satu penyebab sampingan saya buat blog ni adalah sebab tertarik dengan giveaway dan contest yang disediakan blogger time blogwalking. Kalau terjumpa je link contest, giveaway ataupun segmen, hati mesti rasa excited semacam, memanggil-manggil jari-jemari untuk menaip buat blog lantas menyertai aktiviti tersebut.



Jadi di sini dengan rasminya Yayan's blog nak join giveaway buat pertama kali. Giveaway dari PenMerah
Boleh laa klik SINI kalau nak join.

Lagipun hadiah dia cam best. tapi.. tak berharap laa pulak disebabkan kekangan masa nak pergi komen banyak-banyak entry beliau ;(

Tapi...saya rasa saya patut menang sebab..

...untuk sem baru yang bermula dah dua minggu ni, saya gunakan pen merah menggantikan pen biru yang sering saya guna untuk tulis side notes dalam text book. betul! serius tak tipu sebab rasa bila guna pen merah cam best je nak baca balik and saya dah bosan guna pen biru ;p

notes dari sem lepas yang guna pen biru. Beriya tau saya keluarkan buku sem lepas.


notes sem baru yang dah start guna pen merah. :)

Okay, saya tahu alasan saya untuk menang tak logik.

Oleh itu saya nak tag randomly tiga orang ni dari blog ni,

Ok, tu je, thank you baca :)

6 comments:

NuraienZ said...

wiwiwiw sy ada ...TQ sbb tag randomly ye.... Hope menang nanti...

Faz Abas said...

tadi nampak nama blog hanis kat blog BA, so, singgah sekejap...

nak jemput datang pulak ke blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. nak mintak komen jer...

btw, smg dapat giveaway prizes tu...

Faz Abas said...

mintak maaf, bukan blog hanis tapi blog yayan ler...

Yayan. said...

NuraienZ : welcome. harapp2nya menang laa ye :)

Faz : ok insyaAllah nti sye lawat :)

aimie amalina said...

weeee
selamat bersegmen!

Ujie said...

GOOD LUCK YAYAN!

akak baru 2kali join contest/GA. dua2 dpt saguhati..tapi yg satu dah berbulan baru dpt (syukur), lagi satu tak dpt2.
so, mood GA dah berkuranganlah..