Thursday, 17 January 2013

Pengajaran Hari Ni

Assalamualaikum and hello all :)


Tengok kucing ni, nama dia Batman. Kucing peliharaan TK dan Laila. Muka comel innocent semacam aje membuatkan saya terasa nak buli dia. Tadi nampak Batman terjenguk jenguk dari sebalik almari,


Saya acah acah dia dengan tisu, Batman pun kuis kuis tangan dia dari balik sana nak capai tisu tu. Bila tisu dah lunyai, saya ketuk ketuk almari tu. Batman suka kejar benda bergerak. Sekali, zraaaaap!


Panjang gile dia cakar, dalam pulak. sob sob T.T

Pengajaran hari ni : Jangan provoke Batman bila exam tinggal lagi dua hari. Kan satu jari dah susah nak guna. -.-

2 comments:

Sya Hyo-Sonn said...

akak macam mana nak exam kalau luka mcm tu ?

Izyan Hamizi said...

@Sya Hyo-Sonn
okay je boleh menulis dah macam biasa, esok mcq je so no problem kot :)