Wednesday, 23 November 2011

Stress~

Assalamualaikum :)

Esok exam. urghh i cant read anymore. Rasa macam otak sudah tepu. Buat past year questions pun dah rasa nak termuntah sudahh. wekk!

Tapi housemates lain semua tekun gila membaca, membuatkan saya...


Petang tadi masih terdengar orang Arab berarak rusuhan di luar rumah. Tapi secara aman je.

Hehee taktahu macam mane keadaan sebenar kat luar. dah dua hari duduk dalam rumah je. Kalau before exam je, semua orang malas keluar rumah. Apatah lagi sekarang kedutaan nasihatkan jangan keluar rumah kecuali kalau ada kelas, lagilaaa kami tak menjejak kaki keluar. Sampai lauk dalam peti dah habis so dah tiga hari kitorang makan nasi berlaukkan telur dan ikan bilis je. Jadi esok after exam terpaksa laa kami berlima pergi shopping barang rumah. Tak boleh dah nak survive dengan telur, cholestrol banyak tuu. Ikan bilis pulak limited. T.T

Blogwalking.. terjumpa blog student architecture. Terasa woww! hecticnya life diorang. Sampai tak tidur malam kott.  Saya..? hari-hari tidur 6jam cukup je haha.

Doakan saya exam esok, pukul 10pagi Egypt so pukul 4ptg Malaysia. Okayy nak sambung buat past years sampai muntah hijo,  ada lebih kurang 200++ soalan lagi. Fighting!

5 comments:

Ujie said...

wa..mcm hidup susah je mkn telur..bilis.

ok..wish yayan gd luck!!

Yayan. said...

tak susah pun kak. kenalah makan tu je sebab malas nak keluar. hihi

tieykah said...

Goodluck!

Kotak Mancis / S_Basri said...

gudluck for your exam...

Hanis MY said...

takmo stress2 ganbatte ne!