Friday, 18 November 2011

Bila Mengantuk..

Assalamualaikum and hello :)

Baru pukul 10++ malam kat sini, tapii saya dah mengantuk padahal tengah hari tadi dah tidur lama kott. ermm mungkin sebab mengadap buku pharma yang penuh dengan nama drugs yang dah tak boleh nak complicated lagi -.-'


see! tell me how should i memorize all these? =.='

so my last resort untuk hilangkan mengantuk ni adalahh.. Youtube. and channel yang saya cari mestilah Nigahiga. haha konfirm gelak guling-guling punye ^^

tak percaya? klik play video kat bawah ni :)


ok tu je. till then ^^

2 comments:

noraim said...

bila mengantuk sy tidur. hihi.

Yayan. said...

haha itu pun boleh juga ^^