Monday, 19 November 2012

Para & Microbes Lagi?

Assalamualaikum :)

Sebelum ni saya ada mention somewhere yang saya akan ambil round Tropical Medicine untuk sebulan selepas berakhirnya round Ophthalmology. Yup, sudah dua hari masuk round baru.. dan dua hari saya dipenuhi dengan lectures sahaja. Empat jam sehari. nice!

*sigh* Saya.. tak pernah suka dengan binatang kecik-kecik ni. Mereka menarik sangat, sangat menarik untuk saya tahu secara general, tapi untuk belajar pasal diorang secara detail, hmm just not my thing. Saya tak mampu duduk di meja study lama untuk hanya belajar mengenai diorang.


Apa2 pun, saya perlu dan mesti jugak belajar.
".. dan boleh jadi kamu benci pada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka pada sesuatu padahal is buruk bagi kamu. Dan ingatlah Allah jualah yang mengetahui (semuanya itu) sedang kamu tidak mengetahuinya"
Al-Baqarah : 216
Yup, this will be my motivation. Aja aja fighting!


Saya patut rasa bertuah dengan segala kemudahan yang ada. Jangan malas malas!
okay, that's all. Thank you sudi baca :)

1 comment:

Noraim said...

eh mcm comel je benda tu. kihkih. chayokkk !! yann buleh ! :)