Sunday, 15 December 2013

Very Short Update and Winter!

Assalamualaikum :)

Takde apa sangat pun yang jadi kebelakangan ni, macam biasa every dua minggu exam and then tukar round. Sekarang dah seminggu dalam round baru which is Cardiothoracic surgery. Pertama kali ambil round surgery, and apa yang boleh cakap hanyalah SURGERY is COOL bebeh!

Haha cool tapi a little hard (tipu aaa little, tu self hypnosis ja)

Banyak sangat nak cerita but I don't from where to start. hmm maybe next post kot which i don't know when -.- nilah akibatnya dah lama sangat tak menulis blog. Kekok rasa. And I dont think ada orang lagi yang baca blog ni. Macam dah forgotten je. ahaha. it's okay, I'll write untuk self reading  jelah :P


By the way, Egypt turun snow. For the first time dalam 112 year. Tapi bukan kat tempat saya la. Other parts of Egypt. Rumah saya ada hujan ais ja. Tapi seriously, tahun ni punya musim sejuk is a lot colder than before. Today dah better sikit tapi last three days asyik hujan ja. brrrr~


Jangan lupa people in Syria and Palestin, they have to face winter like us here, tapi without much preparation. Let's pray for our brothers and sisters.

2 comments:

Ujie said...

1st time dlm 112 tahun? pelik jugak ya.

sedih pulak bila yayan sebut psl Syria palestin..:(

Anonymous said...

Yan, i'll always read your blog. And i miss you:) Hope you're okayy there.