Saturday, 11 February 2012

Free Like a Bird~

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah, setelah dua minggu lebih berhempas pulas untuk exam, kini saya bebas.. bebas untuk terbang bak burung di awan biru. eceh~

Semangat gila datang awal nak exam, tade orang pun lagi, tapi duduk tak sampai seminit dah nervous, pergi tunggu kat luar dewan.

Tade benda menarik pun nak update dekat blog untuk masa sekarang. Sepanjang dua minggu lebih hanya berhibernasi dalam rumah, mengahadap buku, bila bosan tengok movie dan baca buku, makan pergi study group, mandi, baca buku balik, tengok movie balik, tido, baca buku, tido.... dan akhirnya examm. haha bosan bukan?

Okay, now, I am off to blogwalk~ weeeee~

#update : will be gone for another 2 weeks, this time, bukan sebab exam but.. i am off to italy. :P

3 comments:

Niza Romli said...

selamat ber'huha-huha...hehe

Noraim said...

yan!!!!!!! lamanya menghilang. lps ni update byk2 tau. hee.

Ujie said...

skrg maybe rasa bosan.
bila dah tinggalkan alam belajar..mesti rindu!

mcm akak..